Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، بحران کمبود سوخت و خالی بودن بخش عظیمی از پمپ‌ بنزین‌ها در انگلیس وارد هفته دوم شده و مردم این کشور را به هجوم آوردن به ایستگاه‌های سوخت تحریک کرده است.

تداوم و تشدید بحران سوخت در انگلیس

روزنامه وطن امروز نوشت: در حالی که دولت انگلیس سه‌شنبه شب مدعی شده بود بحران کمبود سوخت در سراسر این کشور رو به کاهش گذاشته و مردم باید از حضور هیجانی و هراس‌آمیز در پمپ بنزین‌ها برای سوخت‌گیری خودداری کنند اما خبرگزاری «رویترز» دیروز در گزارشی از تداوم و تشدید بحران سوخت در انگلیس بویژه لندن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 


بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس سه‌شنبه‌شب پس از چند روز سکوت در برابر اعتراضات ناشی از وضعیت بحرانی سوخت در این کشور گفته بود: «اکنون شاهدیم که اوضاع رو به بهبود است. از صنعت سوخت می‌شنویم که عرضه‌ها به صورت معمول به ایستگاه‌های توزیع سوخت می‌رسد و من از همه می‌خواهم طبیعی رفتار کرده و به کسب و کارشان بازگردند». با این حال خبرنگار رویترز دیروز گزارش داد از حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی، صف‌های طولانی خودروها بار دیگر به معدود پمپ‌های بنزین که فعال هستند،‌ بازگشته و حتی ادامه این صف‌ها در بعضی بزرگراه‌های پایتخت انگلیس ایجاد ترافیک سنگین کرده است. 

بر اساس این گزارش، ایستگاه‌های سوخت متعددی در لندن هنوز بسته است و علامت هشدار «بنزین موجود نیست» مقابل این پمپ بنزین‌ها خودنمایی می‌کند که همین امر باعث طولانی‌تر شدن صف خودروها در دیگر ایستگاه‌ها شده است.
 


پیش از آن روزنامه دیلی‌میل گزارش داده بود برخی جایگاه‌های سوخت در پی بحران به وجود آمده فروش بنزین را تا سقف ۳۰ پوند سهمیه‌بندی کرده‌اند و خشونت در صف‌های طولانی پمپ‌بنزین‌های انگلیس رو به افزایش است و مردم با یکدیگر درگیر شده‌اند و حتی به روی هم چاقو می‌کشند.

این در حالی است که رسانه‌های انگلیسی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند ارتش انگلیس نیز برای مقابله با هر گونه ناآرامی احتمالی در پی بحران سوخت و کمبود بنزین در این کشور، به حالت آماده‌باش درآمده است. 

 کاهش شدید میزان رضایت از عملکرد «بوریس جانسون»

صف‌های طولانی مردم انگلیس در پمپ‌‌بنزین‌ها که با نگرانی منتظر پر کردن باک خودروهای خود هستند، در روزهای اخیر در این کشور اروپایی به واقعیتی ناخوشایند تبدیل شده است؛ تداوم بحرانی که ماه‌هاست ادامه داشته و در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است. تقریبا دوسوم حدود ۵۵۰۰ جایگاه‌ مستقل عرضه سوخت انجمن خرده‌فروشان بنزین از روز دوشنبه بنزین ندارند و انتظار می‌رود سایرین هم به آنها ملحق شوند.

در عین حال، این امر خسارت سیاسی هم برای دولت انگلیس داشته و به دلیل رکورد بالای قیمت انرژی، اکثر انگلیسی‌ها از نحوه رسیدگی دولت به این ماجرا انتقاد می‌کنند و میزان رضایت از عملکرد «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در پی نگرانی‌ها از احتمال بازگشت «زمستان نارضایتی» دهه ۱۹۷۰ کاهش یافته است.
 

 


لجبازی جانسون و کنایه آلمان‌ها

بر اساس اطلاعات انجمن انگلیسی PRA، مشکل تهیه و توزیع سوخت در بریتانیا باعث شده عرضه جوابگوی تقاضا نباشد و در برخی بخش‌های این کشور تا ۹۰ درصد پمپ‌بنزین‌ها خالی از بنزین و گازوئیل بمانند.

دولت انگلیس مهم‌ترین دلیل کمبود گازوئیل و بنزین را کمبود رانندگان کامیون‌های سوخت‌‌رسان عنوان کرده که مانعی در مسیر تامین از شرکت‌های سوخت تا جایگاه‌های توزیع شده است. آمارها حاکی از آن است بسیاری از رانندگان کامیون اروپایی بعد از برگزیت از این کشور خارج شده‌اند که جزو بیش از ۲۰ هزار نیروی متخصص ماهر اروپای شرقی بوده‌اند که جزیره را ترک کرده‌اند. در حال حاضر دولت لندن برخی تمهیدات از جمله ویزای موقت برای رانندگان کامیون خارجی و برخی استثنائات دیگر را در نظر گرفته است.

«اولاف شولتز» نامزد اصلی صدراعظمی آلمان، فردای پیروزی حزبش در انتخابات این کشور به انگلیسی‌ها طعنه ‌زد که اوضاع بحرانی فعلی‌شان ناشی از برگزیت است. او گفت: «ما بسیار در این زمینه کار کردیم که انگلیسی‌ها را متقاعد کنیم اتحادیه اروپایی را ترک نکنند اما در نهایت آنها به گونه‌ای دیگر تصمیم گرفتند». دولت جانسون اما لجوجانه دیدگاه اصناف درباره ارتباط برگزیت با بحران فعلی را رد می‌کند.
 

 


روباه پیر در چاهی که برای ایران کنده بود!

 

روزنامه کیهان نوشت: به گفته وزرای دولت انگلیس، شرکت‌های سوخت‌رسانی و پمپ بنزین‌ها آنچه باعث این بحران شده نه کمبود سوخت بلکه کمبود نیروی کار و رانندگان کامیون است. آنها می‌گویند منابع سوخت کافی وجود دارد اما کمبود رانندگان سیستم را با مشکل مواجه کرده است. اما باید توجه داشت که عوامل متعددی باعث شده تا قیمت حامل‌های انرژی در انگلیس به شدت افزایش یافته و شرکت‌های تامین‌کننده نیز با مشکلات بزرگی مواجه شود.

باید توجه داشت که همزمان با افزایش هزینه‌های انرژی در انگلیس، این کشور با کمبود احتمالی گوشت، مرغ و غذاهای بسته بندی شده نیز رو‌به‌رو است. در همین ماه‌ها بود که قیمت برق در برخی نقاط اروپا از جمله انگلیس افزایش چشمگیری داشت و تقریباً ۲ برابر شد. البته وقتی قیمت زغال سنگ حرارتی ۳ برابر قیمت سال قبل است، جای تعجب نیست که قیمت برق نیز در حال افزایش باشد. گفتنی است انگلیس در جبهه غرب با تحریم‌های خود قصد ایجاد بحران در زیر ساخت‌های ایران داشت، اما خود درگیر این بحران شده است.
 


سوء مدیریت دولت جانسون در بحران بنزینی انگلستان

روزنامه رسالت درباره بحران سوخت در انگلستان نوشته است: سوء مدیریت دولت جانسون در بحران به وجود آمده در این کشور مشهود است. درعین‌حال، عواقب و آثار خروج از اتحادیه اروپا نیز خود را درصحنه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی انگلیس نشان می‌دهد.

«کواکسی کوارتنگ» وزیر بازرگانی انگلیس پس از دیدار اضطراری با مدیران شرکت‌های فعال در حوزه انرژی اظهار داشت که با لغو قانون سال ۱۹۹۸ مناطقی که در سراسر کشور دچار کمبود سوخت هستند با اشتراک داده‌های مهم شناسایی و هدف‌گذاری می‌شوند. او با تکرار این ادعا که کشور با کمبود سوخت مواجه نیست افزود که دولت برای کاهش اختلال درروند سوخت‌رسانی پروتکل پایین‌دستی نفت را به اجرا گذاشته است.

در همین حال چند شرکت فعال در حوزه انرژی ازجمله شل، اگزون موبیل و گرین‌انرژی با صدور بیانیه‌ای مشترک تصریح کرد که بحران اخیر ناشی از افزایش موقت تقاضاها به وجود آمده و ارتباطی با کمبود سوخت در کشور ندارد. درهرحال، دولت انگلیس اکنون در بحرانی بی‌سابقه به سر می‌برد. قطعا دامنه این بحران، محدود به دولت فعلی جانسون نمی‌شود و حتی در صورت خروج از مسند قدرت، شاهد استمرار این بحران و عدم تعادل اقتصادی در انگلیس خواهیم بود. بی‌دلیل نیست که اکثر شهروندان انگلیسی خواستار تجدیدنظر در خصوص خروج از اتحادیه اروپا هستند. 
 

 


احتمال ادامه بحران سوخت در انگلیس تا یک ماه آینده

در بخشی از گزارش خبرگزاری آنا نیز آمده است که بسیاری از مردم از شباهت بحران کنونی با بحران انرژی دهه ۱۹۷۰ سخن می‌گویند. در دهه ۱۹۷۰ دلیل کمبود سوخت تصمیم اوپک برای کاهش تولید نفت خام عامل کمبود سوخت بود اما در حال حاضر بحران تماماً به بی‌کفایتی مقامات انگلیسی بازمی‌گردد.

این در حالی است که پس‌ازاینکه رانندگان چند خودرو در جایگاه سوخت مربوط به شرکت شل در محله بروملی لندن بر سر نوبت باهم درگیر شدند، گزارش مردم از زخمی شدن چند نفر در این درگیری باعث شد که نزدیک‌ترین مرکز اورژانس آمبولانس‌های خود را به محل اعزام کند اما صف طویل و ترافیک برآمده از آن، رسیدگی به مجروحان درگیری را با مشکل روبرو کرد. در یک جایگاه سوخت در شهر لندن نیز درگیری لفظی دو راننده باعث شد یکی از آن‌ها با چاقو به فرد دیگر حمله کرده و وی را مجروح کند.

بدون توجه به وعده‌های دولت جانسون، روزنامه تایمز به نقل از منابع مطلع در صنعت نفت هشدار داده است که بحران کنونی ممکن است تا یک ماه دیگر به طول بیانجامد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوریس جانسون بنزین روزنامه رسالت خبرگزاری آنا بحران سوخت در انگلیس رانندگان کامیون پمپ بنزین ها دولت انگلیس دولت جانسون ایستگاه ها کمبود سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کمبود پرستار در کانادا

کارشناسانِ نظام درمانیِ کانادا پس از انجام یک مطالعه آماری دریافته‌اند ۷۰ درصد از مردم این کشور نگران عدم دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی ضروری و کارآمد هستند و یکی از عواملی که این معضل را تشدید می‌کند، کمبود پرستار در بخش‌های مختلف درمانیِ کاناداست.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر افزایش تقاضا برای دریافت خدمات پرستاری در کانادا بسیار بیشتر از عرضه فعلی است.

کارشناسان آماری کانادا گزارش داده‌اند که در سال ۲۰۲۱-۲۰۲۲ میلادی، پرستاری نسبت به هر شغل دیگری، جایگاه‌های خالی بیشتری در این کشور داشت و پرستاران بیش از ۲۶ میلیون ساعت اضافه کاری داشتند.

سیستم بهداشتی درگیر با کمبود پرستار

مدل‌های پیش‌بینی نیز کمبود ۶۰ هزار پرستار در سراسر کانادا را تا سال ۲۰۲۲ پیش‌بینی می‌کردند و تخمین می‌زنند که تا سال ۲۰۳۰ این تعداد تقریبا دو برابر شود و به بیش از ۱۱۷ هزار پرستار برسد.

کمبود قابل توجهی در تعداد پرستاران وجود دارد و حفظ پرستاران موجود که دارای تحصیلات و تخصص لازم هستند، ضروری است.

در سال ۲۰۲۴، فدراسیون اتحادیه های پرستاری کانادا (CFNU)، یک نظرسنجی از ۵۵۹۵ پرستار انجام داد که ۳۰ درصد آنان از شرایط شغلیِ خود ناراضی بودند و ۴۰ درصد نیز قصد ترک پرستاری یا بازنشستگی را دارند.

بار کاری زیاد و تعداد ناکافی پرسنل

در همین حال اکثر پاسخ دهندگان به نظرسنجی CFNU این ناامیدی را به بار کاری زیاد و تعداد کارکنان ناکافی نسبت دادند. یکی از دلایل افزایش حجم کار، مراقبت از بیماران بیشتر از ظرفیت تخت است. ۷۰ درصد از پرستاران در این کشور گزارش دادند که محل کار آنها به طور منظم بیش از ظرفیت فعالیت دارد.

حتی زمانی که بخش های مراقبتی شاهد کاهش تعداد پرستاران هستند، نیازهای بیمار تغییر نمی کند و تعداد کمتری از پرستاران باید این نیازها را برآورده کنند. پرستاران همچنین تحت تأثیر کمبود در سایر بخش ‌های بهداشتی مانند فیزیوتراپی هستند و مجبور هستند وظایف اضافی هم برای رفع نیازهای بیماران داشته باشند.

تعداد پرسنل ناکافی، بار کاری پرستار را به بالاتر از نیازهای عادی افزایش می دهد و می تواند ایمنی بیمار را نیز تهدید کند. هنگامی که کارکنان کافی وجود ندارد، پرستاران از بخش‌های دیگر ممکن است برای پوشش دادن این خلا متحمل بار اضافی شوند. به عنوان مثال، پرستاری که در بخش ارتوپدی مشغول فعالیت است، ممکن است به بخش مغز و اعصاب منتقل شود.

۴۲ درصد از پرستاران در نظرسنجی CFNU در سال گذشته مجبور به نقل مکان برای انجام وظایف دیگر شدند و ۴۰ درصد از آنها اذعان کردند برای بخش مراقبتی که به آن اعزام شده اند آموزش کافی ندیده اند.

تعداد کارکنان ناکافی بی‌تردید می تواند منجر به کاهش مراقبت‌ها از بیمار در جایی که نیازهای بیمار برآورده نشده است، شود. مثال‌های رایج عبارتند از تأخیر یا عدم پاسخگویی به زنگ‌های تماس بیمار یا کمک به مراقبت شخصی.

در همین حال، نگرانی پرستاران در مورد ارائه مراقبت های نامرغوب بر حفظ شغل توسط آنها تأثیر می گذارد زیرا ممکن است ناراحتی اخلاقی را تجربه کنند. پریشانی اخلاقی با افزایش قصد ترک شغل یا حرفه ارتباط زیادی دارد.

داشتن اضافه کاری‌های اجباری و نداشتن زمان مناسبت بین شیفت‌های کاری برای ریکاوری هم یکی دیگر از معضلات حرفه پرستاری در کاناداست.

پیامدهای کمبود پرستار

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، عوامل مرتبط با ساعت کار پرستاران بر ایمنی بیمار تأثیر می گذارد. مطالعه CFNU نشان داد شیفت های طولانی منجر به نقص در مراقبت از بیمار می شود و پرستاران کاهش قدرت بدنی، تمرکز و توانایی دلسوز بودن را گزارش می دهند. خستگی منجر به اشتباهات دارویی نیز می شود.

خستگی با خواب آلودگی و مشکل در بیدار ماندن، هم در شیفت کاری و هم در هنگام رانندگیِ پرستاران به سمت خانه پس از پایان شیفت کاری مرتبط است. این وضعیت یک خطر جدی برای بیماران، پرستاران و همه کانادایی ها در جاده ها است.

مشخص شده است که خستگی مداوم بر سلامت پرستاران تأثیر می گذارد. این وضعیت بر حضور و غیاب کاری تأثیر می‌گذارد که کمبود را بیشتر می‌کند.

کارشناسان می‌گویند: همه کانادایی ها باید نگران کمبود پرستار باشند و بدون تلاش برای حل این بحران جدی در نظام درمانی این کشور، توانایی کانادایی‌ها برای دسترسی به مراقبت ایمن و دلسوزانه به خطر خواهد افتاد.

این مقاله از The Conversation تحت مجوز Creative Commons بازنشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • تشدید حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت